poniedziałek, 2 listopada 2015

Kampania Rekomendacji Rama Smaż jak szef Kuchni- talk marketing

Yes !!!! 
Otrzymałam e-maila :
                            Witamy w kampanii rekomendacji  

Rama Smaż jak szef Kuchni. 

...paczka w drodze. 

Bardzo się cieszę że będę mogła powalczyć o fartuch MasterChef i być Szefem własnej kuchni :)




 Oczywiście po otrzymaniu paczuszki poinformuje Was o mojej opinii.


Otrzymałam paczuszkę bardzo szybko,była duża ,ciężka. Po otwarciu ucieszyłam sie bardzo, w środku znalazłam 6 butelek Ramy Smaż jak szef kuchni.




Moja paczuszka
















Z myślą o osobach, które lubią gotować i chcą to robić dobrze, Rama Smaż jak szef kuchni odkrywa jeden z sekretów szefów kuchni: mieszanie tłuszczów do smażenia. Profesjonaliści często dodają do oleju odrobinę masła czy margaryny lub łączą różnego rodzaju oleje. Rama smaż jak szef kuchni – w trzech wariantach smakowych, zamknięta w nowej i wygodnej w dozowaniu butelce – to produkt, który pozwoli każdemu smażyć w sposób profesjonalny i smaczny. Dzięki specjalnej recepturze ma wyjątkową zaletę – nie pryska podczas smażenia.


Rama Smaż jak szef kuchni występuje w trzech wariantach smakowych:
  • klasyczny – podkreśla naturalny smak smażonej potrawy – jest rekomendowany do mięs, ryb lub np. naleśników. Rama Smaż jak szef kuchni miesza się z łatwością z innymi składnikami, dzięki czemu nadaje się także do sosów, marynat czy smarowania form do pieczenia
  • maślany smak – idealny do warzyw smażonych na patelni, daje maślany aromat oraz sprawia, że potrawy apetycznie się rumienią
  • z oliwą z oliwek – z dodatkiem oliwy z oliwek, polecana do dań kuchni włoskiej, to propozycja dla osób, które są fanami oliwy oraz jej charakterystycznego smaku.
Produkt do momentu otwarcia może być przechowywany w temperaturze od +2°C do +20°C. To połączenie wysokiej jakości olejów zawiera kwasy omega-3, omega-6 oraz witaminy A i D, charakteryzuje się również mniejszą zawartością nasyconych kwasów tłuszczowych niż masło. Skład produktu różni się w zależności od jednego z trzech proponowanych wariantów.



Rama Smaż jak szef kuchni odkrywa sekret szefów kuchni, którzy często do smażenia mieszają różne tłuszcze. Produkt jest połączeniem olejów wysokiej jakości, a jego receptura sprawia, że nie pryska podczas smażenia. Właśnie rozpoczęły się działania promocyjne mające na celu wprowadzenie na rynek Ramy Smaż jak szef kuchni, od 14 września wystartowała kampania TV.
Ambasadorem produktu został kulinarny autorytet – Pascal Brodnicki.

Zgadza się z tym ambasador produktu, ceniony i od lat inspirujący Polaków w kuchni, Pascal Brodnicki, który podkreśla, że prócz walorów smakowych potraw, bardzo liczy się też aspekt zdrowotny: „Wreszcie mamy produkt do smażenia, dzięki któremu smażenie będzie nie tylko wygodniejsze a potrawy bardzo smaczne, ale także korzystniejsze dla zdrowia. Polacy spożywają  za dużo tłuszczów, szczególnie tych zwierzęcych, więc tak prosta możliwość jego ograniczenia wydaje się nieoceniona. – mówi Pascal.
http://www.hurtidetal.pl/article/art_id,13720-96/rama-smaz-jak-szef-kuchni-u-przyjemnosc-w-domowym-smazeniu/



Po wypróbowaniu różnego rodzaju potraw tj.:
- jajka z grzybkami  z dodatkiem ziół
- schabowy
- filet z kurczaka
- ziemniaki zapiekane
- filet zapiekany z serem i pieczarkami
- nalesniki
- placki
- odsmażane pierogi




 Wszystkie te potrawy , jak najbardziej smakowały. Filet był pieknie przyrumieniony , pieczarki jak i grzyby były szkliste pieknie podsmażone oraz miały wyjątkowy smak.
Ziemniaki zapiekane z ziołami też były przepyszne. Naleśniki też pieknie się smażyło.
Potrawy jakie przygotowałam były smaczne.
 Wiadomo że nie do każdego produktu Rama będzie pasować, ale jest to dobry produkt.


























Moja Opinia:
- ładne,nowe, estetyczne opakowanie
- poręczna butelka
- miły przyjemny zapach
- odpowiednia konsystencja
- nie pryska po wylaniu na patelnie
- smaży sie bardzo dobrze
-  Porcja 10 ml Ramy daje nam zapotrzebowanie dziennie na kwasy omega-3 i 6. Dodatkowo plusem jest obecność witamin A, E i D.
 - Wadą wg mnie jest to, iż Rama nie nadaję się do smażenia np., frytek w głębokim oleju gdyż jest ona emulsja i posiada w sobie 3% wody, co jak najbardziej jest dla mnie odpowiednim argumentem.
 - Cena - przystępna.


Moja Ocena :
Oceniam produkt: (od 1 do 10) 8

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz